Teka ADVAND HKL 840 Kompakt Beépíthető Sütő 41591040

Teka ADVAND HKL 840 Kompakt Beépíthető Sütő 41591040

Teka ADVAND HKL 840 Kompakt Beépíthető Sütő 41591040

 • Gyártó: Teka
 • Termékkód: 41591040
 • Státusz: Elérhető
 • 215,773Ft
 • 172,618Ft

 • Nettó ár:135,920Ft

2 év gyártói garancia

Termék leírása:

 • Multifunkciós turbo kompakt sütő Hydroclean PRO tisztító rendszerrel
 • Energiaosztály: A
 • Ujjlenyomatmentes rozsdamentes acél
 • felület
 • Kapacitás : 38/48 liter ( nettó/bruttó )
 • Hőlégbefúvás (Turbo)
 • 9 sütési funkció
 • Érintőgombos (Touch Control) kezelőpanel
 • Pop-up kezelőgombok
 • Lehajtható Maxi Grill
 • 1 teleszkópos tálcavezető
 • Hűtőventillátor
 • Gyermekzár
 • Tripla üvegezésű sütőajtó
 • Üveg belső ajtó
 • Mély sütőtepsi
 • Krómozott sütőrács


Teka kompakt készülékek:
Kevesebb hely. Azonos tudás.

Tökéletes társ a konyhában az Advand HL és Ebon HS kompakt készülék család.

Rendezze a készülékeket akár sorba, egymás fölé vagy épp alakítson ki egy négyes csoportot belőlük.
Csak engedje szabadra a fantáziáját!


A lehetőségek végtelen tárháza

Kombinálja a Teka készülékeket
igénye szerint.
A kompakt készülékek
különleges tulajdonsága, hogy kisebb
helyen is jól elférnek.
A kombinált sütőktől, gőzpárolóktól kezdve a
mikrohullámú sütőkön át a kávéfőzőig
mindent megtalál a választékunkban,
amire szüksége lehet a konyhában.
Ne feledkezzen meg a tányérmelegítőkről
sem, melyek a funkcionalitáson felül
tökéletesítik a designt!Multifunkciós sütő, mely érintésre indul.

Csak dőljön hátra és pihenjen! A kompakt multifunkciós sütők készre sütik az ételt a számos hasznos funkciónak és az előre programozott recepteknek köszönhetően. Válassza ki az étel típusát: csirke, bárány, hal, sütemény, pizza stb, majd válassza ki a súlyt és kész is! A személyes szakács segéd pedig automatikusan készre süti az ételt.

HYDROCLEAN®:

A Teka Hydroclean® bevonatnak és a vízgőznek köszönhetően a zsír és ételmaradékok könnyen eltávolíthatóak, minden fáradtság nélkül. Ez az új innovatív megoldás a lótuszvirág mikrostruktúráját vette alapul. A „Lotus” effektus arról gondoskodik, hogy a párologtatási folyamat alatt a speciális, tapadásmentes felületen vízcseppek képződjenek, amelyek leperegnek és magukkal rántják a szennyeződéseket. Egy pohár vízen kívül más nem kell! Ezáltal kíméli a pénztárcát és védi a környezetet.
HOGYAN MŰKÖDIK? A sütőkamra közepén található egy mélyedés, a Teka Hydroclean® funkció bekapcsolása előtt öntsön ide 300 ml vizet. Csukja be az ajtót és indítsa el a tisztítási folyamatot. A folyamat 25 percig tart – eddig történik a párologtatás, kevesebb, mint 100 °C-on. Az idő lejárta után az ételmaradékok a zsiradékok könnyen letörölhetővé vállnak egy nedves ruhával.
ELŐNYÖK: Energiatakarékos: a gőzképződéshez kevesebb, mint 100 °C kell, így az energiafelhasználás kevesebb, mint 80 W. Biztonságos: nincs égésveszély, mert alacsony hőmérsékleten történik a folyamat. Gyors: 25 perc elegendő a tisztításhoz. Környezetbarát: nem kell tisztítószer, ezáltal védi a környezetet. A tisztítást minden sütés után el kell végezni, ha a sütőkamra szennyeződött, mert ez a speciális szolgáltatás csak rendszeres tisztítás esetén hoz tökéletes eredményt.

Sütés alacsony hőfokon

Ez a funkció lelassítja a sütést, hogy az ételek teljes mértékben megőrízzék ízüket, aromájukat és az alapvető tápanyagokat.
Ezáltal minden tulajdonságuk megmarad, így minden étkezés alkalmával zamatos ételeket fogyaszthatunk.

Húsmaghőmérő

Állítsa be a hústípusnak megfelelő hőmérsékletet, amelyet a húsmagnak el kell érnie. A hőmérő a tűn keresztül érzékeli a húsmag hőmérsékletét. Amikor kész, leállítja a sütést és jelez a készülék.

Teleszkópos sütősín

A teleszkópos sütősínnek köszönhetően a tepsi 83%- ban (normál) vagy 100%-ban (teljesen kihúzható verzió) könnyen kihúzható kiömlés, lebillenés veszélye nélkül.
A tepsik könnyen hozzáférhetőek, a tálcavezetők könnyen kiszerelhetőek és moshatóak.
Biztonságosan szemrevételezhető a sütési eredmény a tepsiben, anélkül, hogy égésveszély lépne fel a kamra belsejében található forró elemek egyikével.

A személyes szakács segéd

funkciónak köszönhetően lehetővé válik, hogy legyen egy saját konyhai kisegítőnk. 17 közvetlen elérésű recept egy gombnyomásra. Takarítson meg időt és élvezze ki a gombnyomásra induló sütési programok előnyeit.
Nem kell mást tennie, mint elkészíteni az összetevőket és a személyes szakács segéd elvégzi Ön helyett a munkát automatikusan kiválasztva a megfelelő sütési hőmérsékletet, időt és funkciót.


A termékre csak akkor érvényesek a felsorolt jellemzők, ha azok a termékleírásban szerepelnek.


20% ENERGIA MEGTAKARÍTÁS

Takarítsa meg energiafelhasználásának akár 20%-át is az A+ kategóriás sütőknek köszönhetően. Ezzel Ön nem csak pénzt takarít meg, hanem felelősen gondolkodik a környezetéről is.
Az ECO funkció alacsony energiafelhasználást biztosít.


Fontos figyelmeztetés! A termék beépítését megelőzően minden esetben győződjön meg a vásárolt termék pontos méretéről, és a beépítést bízza szakemberre, mert a katalógusban szereplő méretek és adatok a termék fejlesztése miatt és egyéb okokból változhatnak. Ezen ajánlás figyelmen kívül hagyásából esetlegesen bekövetkező károkért a termék gyártóját és forgalmazóját felelősség nem terheli. A katalógusban szereplő képek, illusztrációk, ábrák, színek, leírások és műszaki adatok tájékoztató jellegűek. A gyártók fenntartják maguknak a jogot, hogy a termékeken, különösen azok, színén és műszaki paraméterein változtassanak. Ezért kérjük, hogy a termékek megrendelése előtt a forgalomban lévő csaptelepek pontos méretéről, műszaki paraméteréről, jellemzőiről és tartozékairól érdeklődjön a kereskedőnél.

Konyhai gép
Extra (Konyhai gép) Hydroclean tisztító rendszer
Méret (Konyhai gép) Kompakt
Stílus Modern
Típus (Konyhai gép) Elektromos

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó