Ravak Evolution SD Mosdó Alatti Szekrény Törölközőtartóval Fehér/Fehér X000000364

Ravak Evolution SD Mosdó Alatti Szekrény Törölközőtartóval Fehér/Fehér X000000364

Ravak Evolution SD Mosdó Alatti Szekrény Törölközőtartóval Fehér/Fehér X000000364

  • Gyártó: Ravak
  • Termékkód: X000000364
  • Státusz: Elérhető
  • Család : Evolution
  • Garancia : 2 év
  • Szállítási Idő : 4-14 nap
  • 41,100Ft

  • Nettó ár:32,362Ft

 


SD EVOLUTION MOSDÓ ALATTI SZEKRÉNY


Méretek (szélesség x mélység x magasság): 70 x 55 x 47 cm

Anyag: impregnált bútorlapok MFPB és MDF

Bútorlapok színválasztéka: fényes fehér

Ajtók színválasztéka: fényes fehér


Az SD Evolution mosdó alatti szekrény praktikus krómozott törölközőtartóval és nagy rakodófelülettel. A színekkel és a nyitott szekrényben elhelyezett tárgyak stílusával összhangot termemt az egész fürdőszobájában.

Az SD Evolution mosdó alatti szekrény praktikus krómozott törölközőtartóval és nagy rakodófelülettel. A szekrény külső és belső felülete fényes fehér színárnyalatban kapható. A krómozott törölközőtartó a csomag része. Összeszerelt állapotban szállítjuk. A design harmonizálása érdekében javasoljuk az Evolution koncepció további elemeivel (Evolution mosdó, SD Evolution vagy SDS Evolution mosdó alatti szekrény) vagy más RAVAK termékekkel kombinálni.


Kivételes és harmonikus

Egyedülálló a piacon, divatos, mégis praktikus. Ilyen az Evolution mosdó- és fürdőszobaszekrény-szett, melyet a mosdótól a szekrényig futó, harmonizáló szegélyek jellemeznek. Stílusában a Cseh Köztársaság Design Centerének „Kiváló Termék” díját elnyert fürdőkádat idézi, amellyel kiegészítve különleges koncepciót hoz létre a fürdőszobában.


Különálló egység vagy koncepció része

Az Evolution koncepció az egymásnak ellentmondó elvek ideális keveréke. A koncepció valamennyi terméke önmagában is megállja a helyét, ám egymással kombinálva megteremtik a hasznosság és szépség szimfóniáját.


Tökéletes felszereltség

Az Evolution fürdőszobabútor önzáró fiókjai hidraulikus „push/pull” nyitórendszerrel működnek, tárolhatja bennük úgy kozmetikai szereit, mint minden más szükséges kiegészítőjét. A lekerekített forma eleganciát kölcsönöz.


Művészi kialakítás

Az Evolution koncepció termékeinek utánozhatatlan stílusát a mindennapi használati tárgyak innovatív újratervezéséről ismert Nosal Design stúdió alakította ki. A megkapó formákat a szekrények fényes, fehér felülete emeli ki.Család
Család Evolution
Fürdőszoba bútor
Bútor tipus Alsó szekrény
Méret
Szélesség (mm) 700
Magasság (mm) 470
Mélység (mm) 550
Szín
Szín Fehér/Fehér

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó