Ravak Evolution SB Magas Szekrény Nyitott Fehér/Fehér X000000779

Ravak Evolution SB Magas Szekrény Nyitott Fehér/Fehér X000000779

Ravak Evolution SB Magas Szekrény Nyitott Fehér/Fehér X000000779

  • Gyártó: Ravak
  • Termékkód: X000000779
  • Státusz: Elérhető
  • Család : Evolution
  • Garancia : 2 év
  • Szállítási Idő : 4-14 nap
  • 137,000Ft

  • Nettó ár:107,874Ft

 


SB EVOLUTION NYITOTT FALISZEKRÉNY


Méretek (szélesség x mélység x magasság): 45 x 30,5 x 142 cm

Anyag: impregnált bútorlapok MFPB és MDF

Bútorlapok színválasztéka: fényes fehér


Az Evolution koncepció kivételes és harmonikus stílusa a négy polcos magas faliszekrényben is visszatükröződik. Az ajtó nélküli nyitott változat lehetővé teszi, hogy fürdőszobája sajátos stílusban tündököljön.

Az SB Evolution magas faliszekrény négy fapolcot tartalmaz. A szekrény falra rögzíthető, nem lehet lábakra telepíteni. A design harmonizálása érdekében javasoljuk az Evolution koncepció további elemeivel (Evolution mosdó, SD Evolution vagy SDS Evolution mosdó alatti szekrény) vagy más RAVAK termékekkel kombinálni.


Kivételes és harmonikus

Egyedülálló a piacon, divatos, mégis praktikus. Ilyen az Evolution mosdó- és fürdőszobaszekrény-szett, melyet a mosdótól a szekrényig futó, harmonizáló szegélyek jellemeznek. Stílusában a Cseh Köztársaság Design Centerének „Kiváló Termék” díját elnyert fürdőkádat idézi, amellyel kiegészítve különleges koncepciót hoz létre a fürdőszobában.


Különálló egység vagy koncepció része

Az Evolution koncepció az egymásnak ellentmondó elvek ideális keveréke. A koncepció valamennyi terméke önmagában is megállja a helyét, ám egymással kombinálva megteremtik a hasznosság és szépség szimfóniáját.


Tökéletes felszereltség

Az Evolution fürdőszobabútor önzáró fiókjai hidraulikus „push/pull” nyitórendszerrel működnek, tárolhatja bennük úgy kozmetikai szereit, mint minden más szükséges kiegészítőjét. A lekerekített forma eleganciát kölcsönöz.


Művészi kialakítás

Az Evolution koncepció termékeinek utánozhatatlan stílusát a mindennapi használati tárgyak innovatív újratervezéséről ismert Nosal Design stúdió alakította ki. A megkapó formákat a szekrények fényes, fehér felülete emeli ki.Család
Család Evolution
Fürdőszoba bútor
Bútor tipus Kiegészítő bútor
Méret
Szélesség (mm) 450
Magasság (mm) 1420
Mélység (mm) 305
Szín
Szín Fehér

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó