Kolo Rekord Optima WC Ülőke Duroplaszt Lecsapódásgátlóval Fém Zsanér K90116

Kolo Rekord Optima WC Ülőke Duroplaszt Lecsapódásgátlóval Fém Zsanér K90116

Kolo Rekord Optima WC Ülőke Duroplaszt Lecsapódásgátlóval Fém Zsanér K90116

  • Gyártó: Kolo
  • Termékkód: K90116
  • Státusz: Elérhető
  • Szállítási Idő : 2-7 nap
  • 26,100Ft

  • Nettó ár:20,551Ft

KOLO Rekord

modern formák vonzó áron

Click2Clean® LEVEHETŐ WC ÜLŐKE
A Click2Clean® levehető WC-ülőke egy újabb lépés a toalett tisztasága és higiéniája terén. Az új, „kikattintható” fém felfüggesztő elemek segítségével az ülőke könnyen levehető a WC-kagylóról, így az általában nehezen hozzáférhető helyek is egyszerűen tisztíthatóak.
A Click2Clean® ülőkék a KOLO márka számos termékcsaládjában elérhetőek.

A Rekord termékcsalád frissességet, eredetiséget és korszerűséget hoz fürdőszobájába. Az egyszerű, univerzális stílus biztosítja a sokoldalú felhasználását.

A mély mosdótál segítségével kényelmesen mosakodhat – a csaptelep melletti széles peremen praktikusan elhelyezhetőek a tisztálkodószerek.

A falra szerelt kombinált WC-kagylók minőségi és stabil termék érzetét keltik. Összhangjuk tökéletes a WC-ülőkékkel, amelyek csillapított lehajtással is rendelhetőek.

A KOLO Rekord termékcsalád egyet jelent a minőséggel.

Korszerű és univerzális bútorsorozat. A Rekord termékcsaláddal korszerű, különféle szükségletekhez igazodó fürdőszobák alakíthatóak ki. A Rekord bútorok szélei lekerekítettek, a homlokfelületek kitűnően illenek a kerámiatermékekhez. A nagy űrtartalmú szekrényekben kényelmesen elhelyezhetőek a tisztálkodószerek és az apró tárgyak. A lakkozott homlokfelületek magas állóképességgel rendelkeznek és egyszerűen karbantarthatók. A világos színű - fehér wenge - kivitel kis fürdőszobákban ideális.

Család
Család Rekord

Írjon véleményt!

Megjegyzés: HTML nem támogatott!
    Rossz           Jó